Winter Wonderland Book Tag

Реших да направя този таг, защото, мисля че е напълно подходящ за зимната приказка,която преобладава от няколко дни. Всеки,който все още не е направил този таг, нека да се чувства поканен.

1. Топла и сладка книга, която стопля сърцето ви.

Първото заглавие, за което се сещам е сборникът от разкази „Сняг вали“. Книгата е  много забавна, романтична и изпълнена със снежни приключения .Беше ми много приятно да я прочета и да се потопя в атмосферата на тези три невероятни разказа.Препоръчвам я да се чете с чаша горещ шоколад,завити под топло одеяло,защото описанията на природата са толкова реалистично представени,че определено ще ви стане студено.

2. Любима книга с бяла корица.

Без да се замислям, ще посоча корицата на „Алена кралица“ – уникална е ! Втората също е много хубава и остава да видим тази година и третата.

3. Седите в приятен, уютен, удобен диван, пиете горещ шоколад, но коя чудовищна книга четете?

В момента чета сборникът „Любовта ми подари“ – със сигурност не се връзва с „чудовищна“, но с останалото от въпроса си пасва идеално. 😀

4. Започнало е да вали сняг и сте решили да се биете със снежни топки! Кой литературен герой бихте искали да се включи в снежната битка с вас?

С Рафи („Ангелско нашествие“) смятам, че ще бъдем добър отбор. А ако се включи и Пенрин, забавлението ни ще бъде гарантирано.

5. За жалост, огънят в камината започва да угасва. Последните глави от коя книга бихте използвали, за да разпалите огъня?

Не одобрявам горенето на книги, така че не бих посочила книга за този въпрос. Всяка книга добра или лоша си има своят потенциал. И все пак говорим за книги – никога не бих направила подобно нещо !!!

6. Коя книга е толкова близко до сърцето ви, че бихте я подарили на всички, които искате да запалите по четенето?

О, сещам се за доста книги, но хайде ще посоча само една.  „Крадецът на книги“  е книга,която препоръчвам всеки да прочете не само заради силната и емоционална история, а ѝ заради ценните послания,които не трябва да бъдат пропуснати.15673007_1204842572903145_6377654969850013279_n

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s